Reviews en ervaringen

Wij waarderen de ervaringen van onze klanten.


Heb je ervaring met onze dienstverlening en wil je deze ervaring met ons en andere bezoekers van onze website delen?

Laat ons weten wat je vindt door gebruik te maken van het formulier hieronder!
Je naam wordt gepubliceerd, je e-mailadres natuurlijk niet!Vul hier je review in

Recente ervaringen

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend

4,0 rating
11 februari 2020

Sinds juli 2019 wordt onze kantoorautomatisering verzorgd door For All IT. Wij hebben gekozen voor hun gezien zij ons in het offertetraject en onze verhuizing naar een ander pand erg goed hebben begeleid. Er werd meegedacht. Mijn ervaring is dat wij altijd vriendelijk te woord worden gestaan en er snel actie wordt ondernomen bij vragen/IT problemen.

Monique Brandwijk, Officemanager bij PSI B.V.

Al jaren een betrouwbare en vakkundige partner....

5,0 rating
15 april 2019

Al jaren is ForAllIT een betrouwbare en vakkundige partner voor ons in het beheer van onze progress databases op Linux servers. Bij vragen en alarmeringen wordt er altijd snel gereageerd en er wordt goed met ons meegedacht. Hun inzet voor de klant ligt boven wat je mag verwachten.

Jaap Roodenburg, Koninklijke Saan BV

We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden

5,0 rating
27 maart 2019

For All IT heeft samen met Dirict de overgang naar Notarisdossier begeleid en is sinds die overgang onze cloud provider. We hebben in For All IT een betrouwbare ICT partner gevonden, zowel voor de software als voor de hardware. For All IT reageert snel als wij vragen of storingen hebben en denkt mee. For All IT probeert voor elke wens een oplossing te vinden.

Martine Boersen

Naar volle tevredenheid van onze notarissen en medewerkers

5,0 rating
8 maart 2019

Als modern notariskantoor moeten wij dagelijks kunnen vertrouwen op een goed werkend, snel en betrouwbaar platform. Dankzij For All IT maken wij gebruik van Office 365 in combinatie met Notarisdossier en Twinfield. Dit naar volle tevredenheid van onze notarissen en medewerkers. In geval van storingen, problemen of vragen dan is de helpdesk snel bereikbaar. Ook voor de aanschaf van onze hardware hebben wij in For All IT de juiste partner gevonden.

Nicole Broeders, medewerker Seydlitz Notarissen