For All IT al enkele jaren lid van de branchorganisatie ICTWaarborg

For All IT is al enkele jaren officieel deelnemer van ICTWaarborg, een brancheorganisatie waar ICT-bedrijven zich kunnen aansluiten. Dit geeft voor zowel ons bedrijf als onze klanten meerdere voordelen waar we graag gebruik van maken.

Wat zijn de voordelen?

Een van de grootste reden waarom wij ons hebben aangesloten bij ICTWaarborg is dat we betrouwbaarheid en professionaliteit willen uitstralen. Hiervoor mogen wij het logo van ICTWaarborg hanteren. Daarnaast zijn we vermeld op de websites van ICTWaarborg:

For All IT op ICTWaarborg.nl

Gecertificeerd bedrijf

Om de kwaliteit van de ruim 1.300 aangesloten bedrijven te kunnen garanderen, certificeert ICTWaarborg de aangesloten bedrijven. Hierbij wordt onder andere gecontroleerd of ook daadwerkelijk wordt voldaan aan wettelijke vereisten en de gedragsregels van ICTWaarborg.

De certificering geldt voor de kenmerkende ICT-activiteiten die wij als bedrijf aanbieden binnen de vakgroepen waarbij ons bedrijf is aangesloten.

Ons bedrijf wordt jaarlijks opnieuw getest om de certificering te kunnen behouden. De certificering geldig tot en met september 2019 is 3 september 2018 binnengekomen!

Kwaliteitsnormen

ICTWaarborg heeft ons getest op onderanderen de onderstaande kwaliteitsnormen waar wij aan voldoen;

  • Naleving gedragscode
  • Deskundig advies
  • Afspraak = afspraak
  • Betrouwbaarheid

For All IT is erg blij met de deelname aan ICTWaarborg en gaat ervan uit dat het voor zowel ons bedrijf als onze klanten mogelijkheden biedt!

Certificaat