Outsourcen is de trend

Steeds meer transporteurs en logistieke dienstverleners maken de keuze om hun hardware en ICT-beheer uit te besteden. Een logische keuze, gezien de opmars van cloud oplossingen, die u efficiencywinst en concurrentievoordeel geven. Daarnaast is het voor de meeste bedrijven in de transport en logistieke sector niet te doen de vereiste specialistische kennis up-to-date te houden als het gaat om ICT.

ICT partner

Door deze ontwikkelingen zien bedrijven in de transport en logistiek de grote voordelen van het werken met een vaste ICT partner zoals For All IT. Zo is het beheer, de hardware en de beveiliging van servers en netwerk goed geregeld en in vertrouwde handen. 

De juiste kennis

For All IT beschikt over professionals die dagelijks in contact staan met klanten. En elke dag zien wij  hoe belangrijk ICT is voor deze sector. Een niet goed werkende ICT omgeving kan ervoor zorgen dat u het facturatiesysteem of systemen als ritplannings- of boordcomputersystemen voor uw TMS of WMS niet meer kunt gebruiken. Met als gevolg dat ritten niet meer digitaal ingepland  kunnen worden en uw chauffeurs niet beschikken over de laatste ritinformatie. Dit betekent vaak oponthoud, inkomstenderving, onnodige kosten en inefficiënt werken. Met een ICT-partner als For All IT zijn er gelukkig altijd mensen die de juiste kennis paraat hebben en die in staat zijn een probleem snel te verhelpen.

Servicedesk

For All IT merkt dat planning- en administratiemedewerkers binnen een transportbedrijf grote behoefte hebben aan een servicedesk. Maar om die in uw eigen bedrijf in te richten is niet haalbaar vanwege het kostenplaatje. Ook dat heeft For All IT te bieden. Zo is de continuïteit altijd gewaarborgd.

Het verschil maken

For All IT helpt transportbedrijven graag om hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Met de juiste ICT-oplossingen, die passen bij de markt, boeken transportbedrijven enorme efficiencywinst. Dat kan, in een markt waar de marges flinterdun zijn, het verschil maken.

ICT Oplossingen voor transport en logistiek

De diensten die wij  leveren zijn:

For All IT uw partner in ICT

Wij verzorgen de integratie van de verschillende systemen tot één geheel.  Zo kunt u op ieder moment en op elke locatie beschikken over de juiste informatie. Waar en op welk tijdstip u dat wenst.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 088 – 7510202.