Wat zijn cloud oplossingen?

Een cloud oplossing is een on-demand dienst. Deze dienst wordt ter beschikking gesteld aan de gebruikers via het internet vanaf de servers van For All IT. Dit in tegenstelling tot een bedrijf die beschikt over een eigen lokale server (on-premise).

Cloud oplossingen zijn ontworpen om eenvoudig te schalen en geeft u toegang tot de meest gebruikte software applicaties, middelen en aanverwante diensten. Deze applicaties, middelen en diensten worden volledig beheerd door For All IT.

cloud oplossingen for all it

De voordelen van de cloud

De cloud oplossingen oplossingen van For All IT bieden u veel voordelen waardoor medewerkers beter kunnen functioneren. De voordelen van cloud oplossingen op een rij:

Besparen cloud oplossing

Minder kosten

U hebt geen onderhoudskosten aan eigen server(s) of software. Investeren in servers is ook verleden tijd, alle processen draaien online. Onderhoud wordt gedaan door For All IT. Wij verzorgen voor automatische updates en vernieuwen de softwarelicenties.

cloud oplossingen-bereikbaarheid

Altijd & overal toegang

Altijd en overal kunnen werken. Of dat nu op kantoor is, op een flexplek of vanuit huis, via een internetverbinding kunt u altijd en overal bij uw werkplek of documenten.

Flexibele cloud oplossingen

Flexibel & schaalbaar

Clouddienst groeien mee met uw organisatie. De prijs is afhankelijk van het verbruik. Zo betaalt u alleen voor dat gene wat u werkelijke gebruikt en voorkomt u dat u betaalt voor ongebruikte capaciteit.

Veilige cloud oplossingen

Veilig en betrouwbaar

Back-ups zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn wanneer zich een calamiteit voor doet. Ons datacenter en onze servers zijn goed beveiligd waardoor hackers en virussen niet snel kunnen binnendringen.