Whitepaper: Public, Private of Hybrid Cloud?

Public,Private of Hybride cloud?

Organisaties willen dat hun IT altijd beschikbaar en bereikbaar is. De boodschap is dus simpel, het moet werken en betrouwbaar zijn. Met een cloud oplossing kunt u ervoor zorgen dat iedereen plaats-onafhankelijk kan werken.

Meerderheid van de bedrijven stapt over op de cloud

Het blijkt dat één op de vijf bedrijven, waar een IT-manager werkt, al is overgestapt naar een cloud oplossing en nu geheel werkzaam is in de cloud. Het gaat hier om applicaties en infrastructuur. De helft van de bedrijven heeft al meer dan 50% van de ICT ondergebracht in de cloud. 10% daarvan werkt echter nog lokaal. Dit blijkt uit het rapport ‘The BT CIO report 2016 – the digital CIO’.

Het rapport ‘The BT CIO report 2016 – the digital CIO’ is gebaseerd op 1.030 interviews met IT-managers wereldwijd en gaat over hoe hun rol is ontwikkeld sinds BT’s laatste rapport in 2014. In het rapport, opgesteld door onderzoeksbureau Vanson Bourne, komen de uitkomsten over cloudgebruik internationaal redelijk overeen met die in Nederland. De voornaamste knelpunten die IT-managers ervaren bij het invoeren van een clouddienstverlening zijn beveiligingsbezwaren, legacysystemen, tijdsdruk en beperkte budgetten.

Welke cloudoplossing is het meest geschikt voor uw organisatie?

Werkt uw organisatie momenteel met lokale servers en is uw organisatie klaar om binnenkort de overstap te maken? Dan helpt deze whitepaper u de juiste en keuze te maken tussen de verschillende mogelijkheden als het aankomt op werken in de cloud; de public, private of hybrid cloud.

Download onze whitepaper hier