Het voordeel van een lokale ICT partner!

Voordeel lokale ICT partner - Amersfoort

Beter een goede buur dan een verre cloud ehh… vriend! 🙂

Door alle online cloudoplossingen zou je haast denken dat het eigenlijk niet meer nodig is om een IT bedrijf in de buurt te hebben. Want alles is toch altijd online inzichtelijk te krijgen!?
Helaas, is het af en toe toch echt niet zo makkelijk. En dan moet je als gebruiker ook nog maar aan een techneut kunnen én willen uitleggen wat jij denkt dat er aan de hand is met je internetverbinding, computer of printer.
Een lokale ICT partner is op dit soort momenten heel handig want zij kunnen snel bij je zijn.


ICT bedrijf in de buurt

For All IT Services is sinds kort gevestigd op de Computerweg 2-4 in Amersfoort en weet van haar klanten, in de nabije omgeving van Amersfoort, dat het als zeer prettig wordt ervaren dat wij in de buurt zitten. Onze engineers kunnen in principe binnen een half uur op locatie aanwezig zijn. Praktisch in tijden van een calamiteit wanneer ingrijpen op afstand niet haalbaar lijkt of meer onderzoek ter plaatse nodig is.

Dienstverlening For All IT Services

Het woord services (diensten) is bewust een onderdeel van onze bedrijfsnaam. For All IT Services is een onafhankelijke leverancier van producten en diensten gericht op de ICT infrastructuur van kleine tot middelgrote organisaties. Wij ondersteunen organisaties bij het effectief en efficiënt gebruiken van hun applicaties op de werkplek. Hierdoor kunnen bedrijven hun eigen kennis en kunde inzetten en zich volledig focussen op hun core business, zonder zich zorgen te hoeven maken over de continuïteit van hun ICT.


Verschillende serviceniveaus

For All IT Services biedt oplossingen op verschillende serviceniveaus. Diensten die zowel lokaal geleverd kunnen worden als ook cloud oplossingen zijn mogelijk. In overleg inventariseren wij de, voor jouw bedrijf, specifieke situatie, waarna jij een keuze kunt maken die bij het budget én de organisatie passen.

Is jouw bedrijf in grote mate afhankelijk van geautomatiseerde werkplekken? Of heb je als directeur/eigenaar of financieel manager echt geen zin meer om over elke nieuwe werkplek te moeten nadenken en veel niet-dagelijkse handelingen te verrichten?

Of is het moment aangebroken dat je voor een keuze staat: zelf blijven doen of groeit het ICT verhaal je echt boven het hoofd en kun je niet wachten om deze inmiddels dagelijkse zorg uit te besteden aan een IT bedrijf waarbij je 24/7 gebruik kunt maken van een kennispartner?

Kies dan voor For All IT Services! Persoonlijk, daadkrachtig én duidelijk!