Wij zijn Microsoft Silver partner en wat betekent dat voor u?

Microsoft silver partner

For All IT is al jarenlang Microsoft partner. Sinds begin dit jaar hebben wij de status Microsoft Silver partner behaald in de Small and Midmarket Cloud solutions en Datacenter competenties. Wij zijn erg blij en trots dat we dit bereikt hebben. Als organisatie zullen wij er alles aan doen om nu ook de status Gold partner te bereiken.

In dit blog leggen wij u graag uit wat deze status nu precies betekent en hoe u als klant hiervan kan profiteren.

Microsoft certificering, wat is dat?

Wanneer een organisatie Microsoft gecertificeerd is wordt aangetoond dat het bedrijf voor de behaalde competenties de juiste technische expertise heeft. IT professionals kunnen zich certificeren door het volgen van Microsoft trainingen en vervolgens de bijbehorende examens te behalen. De IT professionals binnen For All IT hebben dit met succes gedaan wat resulteert in de Silver partner status. Aan bestaande maar ook nieuwe klanten laten wij zien dat we beschikken over de juiste kennis en technische expertise.

Wat betekent dat voor u?

Als klant kunt u voordeel hebben van dit Silver partnership. Graag zetten wij het voor u op een rij.

De voordelen 

  • Door onze nauwe samenwerking met Microsoft vernemen wij updates en/of releases van producten en licenties altijd als eerste en zijn hierdoor in staat om in een vroeg stadium al te gaan testen. Als klant kunt u nu als eerste kennis maken met de nieuwe software of producten van Microsoft.
  • De IT professionals van For All IT beschikken over een hoge mate van licentiekennis en kunnen daarmee goede oplossingen aanbieden.
  • Onze klanten maken gebruik van de nieuwste versie van Office 365, dé betrouwbare Cloud oplossing.
  • Mocht er een probleem optreden dan kunnen wij onbeperkt gebruik maken van ondersteuning van Microsoft totdat het naar tevredenheid is opgelost bij de klant.

Altijd de geschiktste cloud oplossing

Door onze certificaten laten wij zien dat wij de juiste specifieke kennis hebben van IT. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten op een goede manier te adviseren. Zo bent u als klant verzekerd van bijvoorbeeld de geschiktste cloud oplossing. Door onze ervaring en kennis worden klanten op een efficiënte manier geholpen in de overstap naar de cloud. Wilt u verzekerd zijn van de geschiktste en up-to-date oplossing voor uw organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst.