For All IT is verhuisd

Nieuw kantoor For All IT Services

ICT dienstverlener For All IT Services is verhuisd naar een andere locatie binnen bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort. De verhuizing geeft het bedrijf de mogelijkheid om verder te groeien.

For All IT Services is een al 20 jaar landelijk opererende ICT dienstverlener die infrastructuur en clouddiensten levert aan organisaties die zorgeloos gebruik willen maken van hun IT systemen.

Door de aanhoudende groei van bedrijven die overstappen naar de Cloud en bedrijven die hun systeembeheer taken outsourcen naar For All IT Services, is de organisatie uit haar jasje gegroeid. Een verhuizing naar een splinternieuw kantoor geeft de mogelijkheid om de groei voort te zetten.

De keuze voor Bedrijventerrein De Hoef is in lijn met de regionale ambities van For All IT Services.
For All IT Services, biedt met haar persoonlijke benadering en no-nonsense houding, totale IT-oplossingen afgestemd op de wensen van haar klanten. Voor klanten van For All IT is zorgeloze IT één van de kritische succesfactoren.

Voor de verhuizing en inrichting van het nieuwe kantoor maakte For All IT gebruik van lokale partners, waaronder MVGM Bedrijfshuisvesting Amersfoort, Pot Verhuizingen/Logistiek, Eikentafels & Zo en Vleugel Interieurbouw.

Kees van de Vendel, CEO For ALL IT : “De groei van het afgelopen jaar maakte het noodzakelijk om op zoek te gaan naar een groter kantoor. Voor alle (nieuwe) medewerkers is er een ruime en moderne werkplek gecreëerd.”

Het nieuwe en wel heel toepasselijke adres van For All IT Services is Computerweg 2-4, 3821 AB  Amersfoort

Zit u met een ICT vraagstuk of wilt u meer weten over de dienstverlening van For All IT Services?