For All IT wederom erkend als leerbedrijf

For All IT erkend leerbedrijf

For All IT is wederom erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor de opleiding ICT-beheerder, Medewerker beheer ICT en Netwerk- en mediabeheerder. De erkenning is geldig tot en met juni 2022 en daar zijn we trots op!

Volwaardige leerwerkplek bij erkend leerbedrijf

Met deze erkenning toont For All IT aan dat zij aan alle voorwaarden voldoet om leerlingen van het MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. We vinden het belangrijk om leerlingen een veilige leeromgeving te bieden met gekwalificeerde praktijkopleiders. Niet alleen bieden we MBO leerlingen van het ROC Midden Nederland deze mogelijkheid maar ook de Hogeschool Utrecht heeft For All IT weten te vinden voor praktijkstages.

Stageplaats

Ben je op zoek naar een stageplaats voor 2019 neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. De stageplaatsen voor 2018 zijn reeds ingevuld.
Via de vacaturepagina kun je terugvinden of er stageplekken zijn maar je kunt ook een open sollicitatie sturen.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven zet zich in om studenten de beste praktijkopleiding aan te bieden met uitzicht op een baan zodat bedrijven kunnen beschikken over vakmensen nu en in de toekomst. De wettelijk taken die het SBB voor het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven verricht zijn het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onderhouden van de mbo-kwalificatiestructuur en zij verzorgen informatie over de arbeidsmarkt, stages en leerbanen en passend opleidingsaanbod.