For All IT bestaat 20 jaar!

Hoera, For All IT bestaat 20 jaar

Twintig jaar geleden, op 1 april 1999, werd de bv opgericht waaruit For All IT is ontstaan. En dat is zeker geen grap 🙂

For All IT bewijst zich al decennia lang als allround ICT bedrijf met ca. 45 medewerkers en 3 vestigingen verspreid over Nederland.

Tot onze vaste klanten behoren o.a. diverse gemeenten, adviesbureaus, afvalverwerkers, notarissen, transporteurs, softwareontwikkelaars en bedrijven die opereren op het gebied van zorg en educatie.

For All IT is een onafhankelijke leverancier van producten en diensten gericht op de ICT infrastructuur voor kleine en middelgrote organisaties en voorziet softwareontwikkelaars in hun behoefte aan extra technische kennis, installatie en beheer van de door hen ontwikkelde software.


Cloud Oplossingen en Managed Services

Eigen ontwikkelde clouddiensten zijn de online MKB werkplek en de Juridische Werkplek. Beide diensten bieden wij aan vanuit o.a. onze eigen private cloud. Groot voordeel hiervan is dat een bedrijf zijn IT omgeving niet deelt met anderen en maatwerk mogelijk is.

Naast cloudoplossingen verzorgt For All IT voor diverse bedrijven, waaronder software vendors, de installatie, implementatie, beheer, monitoring, technisch project management, back-up en disaster recovery procedures van software en hardware en bieden wij met onze servicedesk een centraal aanspreekpunt voor de gebruikers of IT afdeling van onze klanten.

Certified Progress Partner

Met onze expertise van Progress databases in combinatie met Unix & Linux systemen en Windows onderscheiden we ons van andere ICT dienstverleners. Vele jaren ervaring en specifieke kennis van het Progress product OpenEdge heeft geleid tot zelf ontwikkelde producten. Zoals Linux High Availability Cluster (LHAC) en Universal Progress OpenEdge Interfacing Tool (U-POInT).

MijlpaalFor All IT bestaat 20 jaar

Twintig jaar is een lange tijd!
Een mijlpaal die we niet hadden bereikt zonder het vertrouwen van onze klanten en relaties. Tot onze vaste klantenkring mogen we al jarenlang diverse gerenommeerde bedrijven rekenen en daar zijn we zonder meer trots op.

Wij danken al onze klanten voor het vertrouwen in onze dienstverlening en zijn u/jou ook de komende 20 jaar graag van dienst.