For All IT Progress consultants aanwezig op EMEA PUG Challenge 2018 in Dublin

Afgelopen week vond de EMEA PUG Challenge in het Croke Park Stadium in Dublin plaats. Drie van onze Progress consultants waren daar uiteraard bij aanwezig. De conferentie is bedoeld voor iedereen die Progress producten gebruikt waarbij alle Progress klanten, applicatie partners en gebruikers van partner applicaties van harte welkom zijn.

For All IT is Progress Application Partner

For All IT is al jaren Progress Application Partner. En ook actief in de ontwikkeling van eigen toepassingen en lid van de Progress User Group in Nederland. De PUG challenges beginnen altijd met een algemene sessie die dit jaar werd verzorgd door de CEO van Progress, Yogesh Gupta en de senior VP of core products, John Ainsworth. Zij spraken over nieuwe Progress producten en ontwikkelingen.

Technische DBA specialisten

Na de openingssessie staan de daarop volgende dagen volledig in teken van techniek, ontwikkeling en programmering. Als technische DBA (Database Administratie) specialisten zijn wij vooral geïnteresseerd in de technische sessies. Sessies die dieper ingaan op de mogelijkheden op het gebied van de nieuwe releases van Progress, performance verbeteringen en sessies over ervaringen van andere bedrijven.

PUG challenge

Bij iedere challenge is er een aantal vooraanstaande autoriteiten op technisch gebied van Progress aanwezig. Deze sessies volgen wij op de voet. Het is voor ons een moment om in contact te komen met Progress experts en (eind)gebruikers om ervaringen en kennis te delen en aan te vullen. De EMEA PUG Challenge zorgt ervoor dat we altijd terugkomen met allerlei nieuwe ideeën en met nog meer kennis. Kennis die we weer kunnen gebruiken bij projecten en werkzaamheden bij onze klanten op het gebied van Progress DBA.

Facts & Figures EMEA PUG Challenge 2018

Belangrijkste breakout sessies:

  • Nieuwe versie van Progress, versie 12 (24 x 7 x 365 beschikbaarheid en performance verbeteringen)
  • PASOE, de nieuwe Pacific Appserver Open Edge (mogelijkheden en performance tuning)
  • Diverse technische sessies o.a. over Multi-tenancy, Table Partitioning, Index Internals en performance etc.
  • Nieuw: Progress Knowlegde Network. Onze consultants zijn heel enthousiast over dit nieuwe kennisnetwerk waarin documentatie en kennis gebaseerd op functies en taken georganiseerd gaat worden.