Flexibel werken met een online werkplek

Online werkplek

Medewerkers stellen steeds hogere eisen, willen meer vrijheid bij de invulling van hun baan. Je kunt je als werkgever ook afvragen of het voor elke medewerker wel nodig is om elke dag naar kantoor te komen? Misschien kan hij of zij zich door een dag thuis te werken wel veel beter concentreren en is het werk daardoor sneller gedaan!

Aan de andere kant wil je als werkgever vooral bezig zijn met je core business. Je focus houden op die ene deal die bijna gesloten is en niet bezig zijn met IT zaken. Laat staan het up-to-date houden van systemen of werkplekken voor je medewerkers regelen. Toch ontkomen veel managers er niet aan.

De oplossing: een online werkplek van For All IT

Met de online werkplek van For All IT, ook wel Desktop as a Service genoemd (DaaS), zorg je ervoor dat medewerkers altijd, overal en met elk willekeurig device kunnen werken. Je kunt de werkplek geheel afstemmen op de functie van je medewerkers. En laten inrichten met alleen die applicaties die voor hem of haar van toepassing zijn.

Omdat de werkplek online beschikbaar is hebben medewerkers altijd dezelfde ervaring, of ze nu thuis, op kantoor of bij een klant zitten. Het maakt ook niet uit of er op een laptop wordt gewerkt, of deze van het bedrijf is of van de medewerker zelf, op een lokale computer of enig ander device met toegang tot internet.

Eenvoudig inspelen op veranderingen

Met de online werkplek van For All IT kun je eenvoudig en flexibel inspelen op veranderingen in je organisatie. De werkplekken groeien als het ware mee, zijn altijd up-to-date en applicaties kunnen indien nodig snel worden toegevoegd of verwijderd. Dankzij een high-end netwerk binnen de eigen datacenters van For All IT kunnen wij een hoge beschikbaarheid garanderen.

Voordelen van een online werkplek:

  • Altijd en overal kunnen werken
  • Elk willekeurig device (laptop, pc, tablet, smart phone?)
  • Direct aan de slag met 1 klik
  • Naadloze aansluiting met bestaande ICT
  • Veiliger en flexibeler
  • Goedkoper

Over For All IT

Al 20 jaar levert For All IT uiteenlopende IT oplossingen aan een breed scala van afnemers binnen Nederland en Europa. Door onze persoonlijke benadering, daadkracht en duidelijkheid vinden we altijd een oplossing die het best aansluit bij de behoefte en het beschikbare budget.

Tot onze vaste klanten behoren o.a. diverse gemeenten, adviesbureaus, afvalverwerkers, notarissen, transporteurs, softwareontwikkelaars en bedrijven die opereren op het gebied van zorg en educatie.Meer informatie over een online werkplek van For All IT?
Neem dan contact met ons op! Bel naar 088 – 751 02 02  of stuur een mail. Wij informeren je graag, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden!