Louwerens & Jaquet vindt betrouwbare ICT partner

notariskantoor-louwerens-jaquet

“Wij vinden een betrouwbare ICT partij belangrijk, een die haar afspraken nakomt en dingen niet mooier maakt dan dat ze zijn. Dit vinden wij terug bij For All IT”

Udo Louwerens  (Notariskantoor Louwerens & Jaquet) aan het woord:

Wij zijn een landelijk opererend notariskantoor gevestigd in Woerden. Als kantoor zijn wij ruim vertegenwoordigd in de rechtsgebieden familierecht en huwelijkse voorwaarden, onroerend goed en ondernemersrecht.
Momenteel bestaat ons team uit 14 medewerkers. Wegens uitbreiding komen er in januari 2 nieuwe collega’s bij. Iedereen binnen ons kantoor beschikt over een eigen werkplek.

For All IT heeft ons geadviseerd hoe wij als kantoor notariële processen efficiënter kunnen uitvoeren. Onze wensen zijn vertaald naar een concrete IT-oplossing.

Door de voordelen, de inzichten en het vertrouwen dat For All IT ons heeft gegeven, hebben wij besloten over te stappen. For All IT heeft ons daarbij geholpen.

Efficiënter werken door nieuwe, moderne notarissoftware

Het eerste gesprek met onze cliënt tot het indienen van de aktes bij het kadaster worden nu veel efficiënter uitgevoerd met behulp van Notarisdossier, de notariële software die wij momenteel gebruiken. Dit komt mede door de moderne en gebruiksvriendelijke interface, waar overigens nog niet elke notarissoftware over beschikt.

notariskantoor-louwerens-jaquet-1

Minder mailen en overzichtelijke correspondentie

Onze cliënten op de hoogte houden van de voortgang deden wij voornamelijk via de mail. Om datalekken tegen te gaan heeft For All IT ons geadviseerd Notarisdossier te gebruiken. Met deze notarissoftware kunnen onze cliënten nu veilig inloggen via een eigen (online) portaal waarin zij gemakkelijk alle correspondenties kunnen terugvinden.

Een eigen omgeving die kansen biedt voor de toekomst

Het zelf kunnen kiezen van softwareapplicaties binnen onze ICT-omgeving vinden wij belangrijk. Zo zijn we in staat snel en eenvoudig over te stappen naar de nieuwste software die ons op dat moment meerwaarde biedt binnen onze branche. De juridische werkplek van For All IT, bestaande uit een private cloud omgeving (eigen omgeving) voorziet in deze behoefte. Iets wat wij niet direct konden in de omgeving bij onze vorige ICT leverancier.

Juridische werkplek Jaquet

Soepele overgang

De migratie naar de juridische werkplek ging volgens verwachting. Door een training vooraf van Notarisdossier en een goede voorbereiding van For All IT hebben ervoor gezorgd, dat wij tijdens de overgang gewoon onze werkzaamheden hebben kunnen uitvoeren.

Vragen worden direct opgepakt

We hoeven onze vragen niet via een ticketsysteem in te schieten. Bij For All IT worden vragen telefonisch beantwoord. Geen wachtrij meer, vragen worden direct opgepakt. Werkzaamheden kunnen snel hervat worden na een ICT vraagstuk.

“For All IT is een betrouwbare ICT partij, doordat zij afspraken nakomen en dingen niet mooier maakt dan dat ze zijn. We maken enkele weken gebruik van de juridisch werkplek en al onze vragen worden nu direct beantwoord door een vast team ICT specialisten, die onze omgeving kennen”

Meer weten?

Wilt u weten wat de juridische werkplek van For All IT voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismaking.