Axel thin client in de verhuur

Bo-Rent verhuur Axel

 Geschatte leestijd: 3 minuten

For All IT is niet alleen dé Axel distributeur in de Benelux maar ook voor geheel Scandinavië. Dat betekent dat de Axels internationaal steeds meer naamsbekendheid krijgen. Wij willen u graag laten zien hoe de Axel Ultra thin clients worden toegepast door onze klanten in diverse branches.

In deze blog geven wij u een kijkje bij onze klant “Bo-Rent B.V.”, actief in de verhuurbranche.

Achtergrond Bo-Rent

De Bo-Mij Groep, waarvan Bo-Rent de bekendste divisie is, begon in 1974 als bescheiden ijzerwaren winkel op de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam en is uitgegroeid tot een concern met een enorm assortiment en een dienstverlening die zijn gelijke niet kent en heeft inmiddels vijf divisies.

Zoals gezegd is Bo-Rent is de bekendste. Met 60 vestigingen en een goede landelijke dekking, verhuurt Bo-Rent letterlijk alles voor de bouw zoals gereedschappen, beveiligingsuitrustingen, bouwmachines, accessoires of andere bouwgerelateerde apparatuur en transportmiddelen. De andere divisies zijn Bo-Rent Autoverhuur, Bo-Rent Self Storage, Bo-rent Skytrain Hoogwerkerverhuur en Bo-Mij groothandel.


Thomas de Jong, ICT Manager bij Bo-Rent, zal u uitleggen hoe onze Axel Ultra thin clients worden toegepast binnen de organisatie en waarom er juist gekozen is voor de Axel Ultra thin client.

Axel, de alleskunner binnen onze organisatie

Wij gebruiken de Axel Ultra thin client binnen onze gehele organisatie. Niet alleen Bo-Rent (verhuur) en Bo-Mij (verkoop) maar ook de kassasystemen van Tuincentrum Overvecht. Tevens werken al onze financiële administraties met de Axel Ultra thin client in één landelijk ERP-pakket.

Bewezen kwaliteit

Wij gebruiken de Axel Ultra thin client al tientallen jaren. De bewezen kwaliteit is voor ons een grote motivatie om niet over te stappen naar een ander merk. Tevens zijn de prijzen meer dan goed ten opzichte van de concurrenten.

Eenvoudig beheer en robuust

De Axel Ultra thin clients zijn simpel te configureren, makkelijk in (centraal) beheer en kunnen prima omgaan met stoffige omgevingen daar er geen beweegbare onderdelen gebruikt worden en weinig warmte genereren. Zo vreemd is het dus niet dat wij nog steeds Axels gebruiken die ouder zijn dan 15 jaar!

Beheren van software was nog nooit zo simpel

Door onze simpele telnet-gebruik hebben wij amper uitdagingen. Wel zijn wij enkele jaren geleden gewezen op het centrale beheer software van Axel. Dit heeft het configureren en beheren vergemakkelijkt en bespaart ons veel tijd. Tevens kunnen wij met de eindgebruiker meekijken indien dit nodig is.

Axel aanbevelen?

Zeker weten! De Axel-terminals zijn prima geprijsd, gaan lang mee en behoeven amper tot geen onderhoud.

Wilt u net als Bo-Rent gebruik maken van de Axel thin client? Vraag dan hier uw 30 dagen gratis demo aan of vraag direct een offerte aan.