Switch to English version 

ONZE AXEL THIN CLIENT MODELLEN

Onderstaande modellen zijn bij ons te bestellen.

Axel Thin Client M80

Axel M80

De Axel M80 beschikt over een krachtige grafische processor die volledige ondersteuning biedt voor tekst- en grafische applicaties. Dit model is speciaal ontworpen om te bevestigen achter een TFT scherm en beschikt over 4 USB aansluitingen.

Axel Thin Client M85

Axel M85B

Net als de M80 beschikt de Axel M85B over een krachtige grafische processor die volledige ondersteuning biedt voor tekst- en grafische applicaties. Naast 4 x USB heeft de M85B ook 2 seriële- en 1 parallelle aansluiting én 2 x PS/2.

Axel Thin Client M85 WIFI

Axel M85 Wifi

De Axel M85 Wifi is gelijk aan het M85B model echter is deze voorzien van wifi ondersteuning en hierdoor flexibel inzetbaar. U bent niet meer afhankelijk van een ethernetkabel.

Axel Thin client M90

Axel M90

De Axel M90 wordt aanbevolen voor gebruikers die zeer hoge eisen stellen aan de grafische prestaties van een thin client en/of als dual screen ondersteuning (1920 x 1200 op elk scherm) een vereiste is.

Axel Thin Client M90 WIFI

Axel M90 Wifi

De Axel M90 Wifi is gelijk aan het M90 model echter is deze voorzien van wifi ondersteuning en hierdoor flexibel inzetbaar. U bent niet meer afhankelijk van een ethernetkabel.

Axel accessoires

Axel accessoires

Wij bieden de volgende accessoires voor onze Axel modellen.

  • VGA kabel
  • COM kabel
  • DVI kabel
  • Adapter M70/ M80